Kommer mitt data försvinna om jag avinstallerar appen?

Publicerad den:17 april 2018
Nej, dina hus, utrustningar, åtgärder, åtgärdshistorik och länkar ligger säkert lagrade i molnet och kommer laddas ner när du installerar appen på en ny enhet och loggar in med samma användarnamn och lösenord. Det enda som är ligger lagrat lokalt (och som då försvinner om du avinstallerar) är bakgrundsbilder och eventuella egna inställningar i den ekonomiska översikten.

Comment on this FAQ

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *